Salade met roodlof, wortelpeterselie en mandarijn
bewaar
bewaar

Salade met roodlof, wortelpeterselie en mandarijn

Snelle salade voor bij het kerstdiner met rodekool, mandarijn en kreeftjes.

20 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de rodekool eerst in parten en dan in zo dun mogelijke reepjes. Doe in een schaal. Schaaf de wortelpeterselie met een kaasschaaf of dunschiller in de lengte in lange dunne linten en doe bij de kool. Haal de blaadjes van de stronkjes roodlof, snijd in schuine dunne reepjes en voeg ook toe.

Pel ⅔ van de mandarijnen en haal de partjes los. Meng door de salade. Pers de rest van de mandarijn uit. Meng het sap met de mayonaise en sriracha tot een dressing. Voeg de dressing toe aan de salade en schep om. Verdeel de granaatappelpitjes en rivierkreeftjes erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salade met roodlof, wortelpeterselie en mandarijn

Snelle salade voor bij het kerstdiner met rodekool, mandarijn en kreeftjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig