Zoete-aardappelfriet met srirachamayo
bewaar
bewaar

Zoete-aardappelfriet met srirachamayo

Van deze friet van zoete aardappel blijf je eten, zeker met de pittige & romige dip!

25 min. bereiden

licht pittig

4 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de frituurolie tot 170 °C in een grote pan met dikke bodem of een frituurpan.

Schil de aardappelen en snijd ze in frieten van 1 cm dik. Spoel af onder koud stromend water en droog af met een schone theedoek.

Frituur in delen in 5 min. goudgeel en laat uitlekken op keukenpapier. Meng de mayonaise met de sriracha en serveer bij de friet.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoete-aardappelfriet met srirachamayo

Van deze friet van zoete aardappel blijf je eten, zeker met de pittige & romige dip!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig