Drumsticks piripiri met kruiden-crème fraîche
De drumsticks zijn precies pittig genoeg en hebben een lekker rokerig smaakje.
Aan de slag
Doe de drumsticks in de ovenschaal en meng de sriracha en olie erdoor. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Boen de limoen schoon. Rasp de groene schil van de limoen. Snijd de muntblaadjes en de peterselie zo fijn mogelijk. Meng samen met het limoenrasp door de crème fraîche. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Laat de drumsticks in 30 min. gaar worden in de oven. Steek ondertussen de barbecue aan of verhit de grillpan voor. Neem de drumsticks uit de oven en gril ze ca. 10 min. rondom. Serveer met de kruiden-crème fraîche.
Drumsticks piripiri met kruiden-crème fraîche
De drumsticks zijn precies pittig genoeg en hebben een lekker rokerig smaakje.
hoofdgerecht
null personen
335 kcal
10 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Doe de drumsticks in de ovenschaal en meng de sriracha en olie erdoor. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Boen de limoen schoon. Rasp de groene schil van de limoen. Snijd de muntblaadjes en de peterselie zo fijn mogelijk. Meng samen met het limoenrasp door de crème fraîche. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Laat de drumsticks in 30 min. gaar worden in de oven. Steek ondertussen de barbecue aan of verhit de grillpan voor. Neem de drumsticks uit de oven en gril ze ca. 10 min. rondom. Serveer met de kruiden-crème fraîche.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g kipdrumsticks
2 el smokey sriracha hot chili sauce
1 el traditionele olijfolie
1 limoen
15 g verse munt
15 g verse platte peterselie
200 g crème fraîche
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 25 cm)
barbecue of grillpan