Hartige taart met zoete puntpaprika & oude kaas
In 10 minuten maak je al deze snelle hartige taart en de oven doet de rest.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de springvorm in en bekleed met het bladerdeeg.
Klop de eieren los met de crème fraîche, Hollandse groentekruiden en peper. Roer de kaas erdoor.
Meng in een grote kom de groente met het eiermengsel. Schep alles in de springvorm en laat in ca. 1 uur in het midden van de oven gaar worden.
Hartige taart met zoete puntpaprika & oude kaas
In 10 minuten maak je al deze snelle hartige taart en de oven doet de rest.
hoofdgerecht
null personen
740 kcal
10 min. bereiden
60 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de springvorm in en bekleed met het bladerdeeg.
Klop de eieren los met de crème fraîche, Hollandse groentekruiden en peper. Roer de kaas erdoor.
Meng in een grote kom de groente met het eiermengsel. Schep alles in de springvorm en laat in ca. 1 uur in het midden van de oven gaar worden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
270 g vers bladerdeeg
3 middelgrote scharreleieren
200 g crème fraîche
2 el Euroma Hollandse kruiden voor groenten
175 g geraspte oude kaas 48+
800 g koelverse Hollandse roerbakgroente zoete puntpaprika sperziebonen
Dit heb je nodig
springvorm (Ø 24 cm)