Banaanbites
Door plakjes banaan te bakken in de oven tover je ze om tot poffertjes. Lekker!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de banaan in plakjes van 1 cm. Verdeel de plakjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en de helft van de kaneelsuiker. Bak in het midden van de voorverwarmde oven in 20 min. goudbruin. Neem na 10 min. de bakplaat uit de oven. Draai met een tang de banaanplakjes om. Bestrooi met de rest van de suiker en zet terug in de oven.
Banaanbites
Instructievideo - 00:20 min.
Banaanbites
Door plakjes banaan te bakken in de oven tover je ze om tot poffertjes. Lekker!
null personen
210 kcal
5 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de banaan in plakjes van 1 cm. Verdeel de plakjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en de helft van de kaneelsuiker. Bak in het midden van de voorverwarmde oven in 20 min. goudbruin. Neem na 10 min. de bakplaat uit de oven. Draai met een tang de banaanplakjes om. Bestrooi met de rest van de suiker en zet terug in de oven.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bananen
1 el arachideolie
1 el kaneelsuiker
Dit heb je nodig
bakpapier