Biologische courgetteomelet met ricotta & veldsla
bewaar
bewaar

Biologische courgetteomelet met ricotta & veldsla

Lunchen met drie verschillende soorten groente: goed bezig!

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schaaf de courgette met een dunschiller in de lengte in linten. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Splits de eieren. Klop de eidooiers los met de ricotta, citroenrasp en het kruidenzout. Klop de eiwitten in een ruime kom met een garde stijf. Spatel het eiwit voorzichtig door het ricottamengsel.

Verhit de boter in een hapjespan en leg de courgettelinten erin. Schenk het eimengsel erover en bak op laag vuur met de deksel op de pan in ca. 10 min. net gaar.

Halveer ondertussen de tomaatjes, verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de tomaatjes op de snijkant 5 min. Keer de omelet op een groot bord en serveer met de tomaatjes en veldsla.

combinatietipLekker met rozenbroodjes; dit gerecht is dan niet meer glutenvrij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biologische courgetteomelet met ricotta & veldsla

Lunchen met drie verschillende soorten groente: goed bezig!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig