Röstibakje met spek en ei
bewaar
bewaar

Röstibakje met spek en ei

Blij eitje: als hartig ontbijtje voor in het weekend. Wat een feest!

10 min. bereiden / 25 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel het ontbijtspek over 4 holtes (per 4 personen) van de muffinvorm en verdeel de rösti over het spek. Druk de rösti tegen het spek aan, zodat er bakjes ontstaan. Bak de röstibakjes ca. 15 min. in het midden van de oven.

Neem de röstibakjes uit de oven en breek in elk bakje een ei. Bak nog ca. 10 min. in de oven of tot het eiwit gaar is.

Pers ondertussen de halve citroen uit. Meng samen met de olie door de veldsla. Serveer de röstibakjes met de sla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Röstibakje met spek en ei

Blij eitje: als hartig ontbijtje voor in het weekend. Wat een feest!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig