Röstibakje met spek en ei
Blij eitje: als hartig ontbijtje voor in het weekend. Wat een feest!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel het ontbijtspek over 4 holtes (per 4 personen) van de muffinvorm en verdeel de rösti over het spek. Druk de rösti tegen het spek aan, zodat er bakjes ontstaan. Bak de röstibakjes ca. 15 min. in het midden van de oven.
Neem de röstibakjes uit de oven en breek in elk bakje een ei. Bak nog ca. 10 min. in de oven of tot het eiwit gaar is.
Pers ondertussen de halve citroen uit. Meng samen met de olie door de veldsla. Serveer de röstibakjes met de sla.
Röstibakje met spek en ei
Blij eitje: als hartig ontbijtje voor in het weekend. Wat een feest!
null personen
210 kcal
10 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel het ontbijtspek over 4 holtes (per 4 personen) van de muffinvorm en verdeel de rösti over het spek. Druk de rösti tegen het spek aan, zodat er bakjes ontstaan. Bak de röstibakjes ca. 15 min. in het midden van de oven.
Neem de röstibakjes uit de oven en breek in elk bakje een ei. Bak nog ca. 10 min. in de oven of tot het eiwit gaar is.
Pers ondertussen de halve citroen uit. Meng samen met de olie door de veldsla. Serveer de röstibakjes met de sla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 plakjes ontbijtspek rond
125 g koelverse rösti gekruid
4 blije kip eieren
½ citroen
1 el milde olijfolie
40 g veldsla
Dit heb je nodig
muffinvorm (ingevet)