Zalmnuggets met aardappelpartjes en wortelsalade
Citroen, winterpeen en mais is alles wat je nodig hebt voor een snelle salade bij vis.
Aan de slag
Schil de wortels met een dunschiller en rasp ze grof. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng het sap en rasp door de wortels. Roer de mais erdoor.
Verhit ⅔ van de olie in een grote koekenpan en bak de aardappeltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Verhit de rest van de olie en bak de zalmnuggets in 7 min. bruin en gaar. Keer halverwege.
Snijd de peterselie fijn en meng door de aardappelen. Serveer de zalmnuggets met de aardappeltjes en wortel-maissalade.
Zalmnuggets met aardappelpartjes en wortelsalade
Citroen, winterpeen en mais is alles wat je nodig hebt voor een snelle salade bij vis.
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de wortels met een dunschiller en rasp ze grof. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng het sap en rasp door de wortels. Roer de mais erdoor.
Verhit ⅔ van de olie in een grote koekenpan en bak de aardappeltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Verhit de rest van de olie en bak de zalmnuggets in 7 min. bruin en gaar. Keer halverwege.
Snijd de peterselie fijn en meng door de aardappelen. Serveer de zalmnuggets met de aardappeltjes en wortel-maissalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g winterpeen
1 citroen
300 g mais in blik
3 el traditionele olijfolie
600 g bakaardappeltjes
250 g koelverse zalmnuggets
15 g verse platte peterselie
Dit heb je nodig
grove rasp