Skinny hotdog met kidneybonensalade
Hotdogs op z'n Mexicaans met kidneybonen, guacamole en mais.
Aan de slag
Doe de kidneybonen en mais in een vergiet af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Snijd de peterselie fijn. Meng samen met de olie door de bonen en mais.
Verwarm de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de puntjes aan één kant open. Bestrijk de binnenkanten met guacamole en verdeel de rauwkost erover. Leg de worst erin. Serveer de skinny hotdogs met de bonen-maissalade en de rest van de guacamole.
Skinny hotdog met kidneybonensalade
Hotdogs op z'n Mexicaans met kidneybonen, guacamole en mais.
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de kidneybonen en mais in een vergiet af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Snijd de peterselie fijn. Meng samen met de olie door de bonen en mais.
Verwarm de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de puntjes aan één kant open. Bestrijk de binnenkanten met guacamole en verdeel de rauwkost erover. Leg de worst erin. Serveer de skinny hotdogs met de bonen-maissalade en de rest van de guacamole.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g kidneybonen uit blik
150 g mais in blik
15 g verse platte peterselie
1 el traditionele olijfolie
400 g koelvers magere knakworsten op beukenhout gerookt
4 witte puntjes
200 g koelverse guacamole
150 g rauwkost radijsmix