Snelle zoet-zoute komkommer
Door de komkommer te marineren krijgt hij nóg meer smaak.
Aan de slag
Was de komkommers en snijd ze in plakjes van ietsje minder dan een ½ cm. Meng het zout met de suiker en roer door de komkommerplakjes. Doe in een afsluitbare bak en laat minimaal 30 min. in de koelkast marineren.
bereidingstipJe kunt met allerlei smaakmakers een twist geven aan deze komkommers. Bijvoorbeeld met 1 tl geplet korianderzaad, 2 el fijngesneden dille of 1 fijngesneden jalapeñopeper.
algemeenLekker op een broodje zalm of kip, het recept is dan niet meer glutenvrij
Snelle zoet-zoute komkommer
Door de komkommer te marineren krijgt hij nóg meer smaak.
bijgerecht
null personen
20 kcal
5 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Was de komkommers en snijd ze in plakjes van ietsje minder dan een ½ cm. Meng het zout met de suiker en roer door de komkommerplakjes. Doe in een afsluitbare bak en laat minimaal 30 min. in de koelkast marineren.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g komkommers
1 tl fijn zeezout
1 el fijne kristalsuiker