Krokante tortilla met makreel en rucola-venkelsalade
bewaar
bewaar

Krokante tortilla met makreel en rucola-venkelsalade

Het lijkt bijna wel een pizza, dit lunchgerecht met makreel en rucola.

15 min. bereiden / 6 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd elke wrap in vieren. Leg de stukken op 2 met bakpapier beklede bakplaten en bestrijk met de helft van de olie. Bak in het midden van de oven in ca. 6 min. krokant.

Verwijder ondertussen de onderkant en de uitstekende stelen van de venkel en snijd de venkel in zo dun mogelijke plakjes. Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de bieslook fijn. Meng de venkel met de rest van de olie, het citroenrasp, een ½ el citroensap (bij 4 personen), de bieslook, kappertjes en rucola. Breng op smaak met peper.

Bestrijk de krokante tortillakwarten met de zuivelspread en verdeel de salade erover. Laat de makreelfilets uitlekken en verdeel in stukken over de salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krokante tortilla met makreel en rucola-venkelsalade

Het lijkt bijna wel een pizza, dit lunchgerecht met makreel en rucola.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig