Rucolastamppot met gerookte makreel
bewaar
bewaar

Rucolastamppot met gerookte makreel

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verdeel de gerookte makreelfilets in stukjes. Snijd de tomaten in parten. Meng de tomaat met de olie, tijm, peper en zout.

Giet de aardappelen af, vang een kopje kookvocht op. Stamp de aardappelen fijn met de pureestamper.

Voeg de zuivelspread en zo veel kookvocht toe tot een romige puree ontstaat. Snipper de ui. Schep de makreel, rucola en ui door de puree. Voeg peper toe.

Schep de stamppot op 4 borden. Serveer met de tomatensalade.

variatietipEen mediterraan accent? Voeg een 1/2 potje zwarte olijven in plakjes (à 240 g) toe.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rucolastamppot met gerookte makreel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig