Brood met een snelle makreelpaté
Geroosterd brood met makreel, wat wil je nog meer?
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Laat de makreelfilets uitlekken. Doe 2 tl citroenrasp, 1 el citroensap, de makreelfilets en de zuivelspread in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een grove paté. Verhit de olie in een grote koekenpan en rooster de sneetjes brood in 5 min. goudbruin en knapperig. Keer halverwege. Snijd ondertussen de bieslook grof. Beleg de sneetjes brood rijkelijk met de botersla. Verdeel de makreelpaté erover. Garneer met de bieslook.
Brood met een snelle makreelpaté
Geroosterd brood met makreel, wat wil je nog meer?
null personen
360 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Laat de makreelfilets uitlekken. Doe 2 tl citroenrasp, 1 el citroensap, de makreelfilets en de zuivelspread in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een grove paté. Verhit de olie in een grote koekenpan en rooster de sneetjes brood in 5 min. goudbruin en knapperig. Keer halverwege. Snijd ondertussen de bieslook grof. Beleg de sneetjes brood rijkelijk met de botersla. Verdeel de makreelpaté erover. Garneer met de bieslook.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
250 g makreelfilets in zonnebloemolie
200 g zuivelspread naturel
1 el traditionele olijfolie
4 sneetjes Vloerbroden wit
12½ g verse bieslook
100 g botersla
Dit heb je nodig
staafmixer