Kwarktaart met kokos en mango
bewaar
bewaar

Kwarktaart met kokos en mango

De kokos en mango maken de taart heerlijk fris.

20 min. bereiden / 3 uur wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Maal in de keukenmachine de dadels, granola en kokosolie tot een samenhangend mengsel. Verdeel over de bodem van de springvorm en druk goed aan.

Schil de mango en snijd in blokjes van een ½ cm. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Week de gelatine in koud water. Verwarm in een pannetje het limoensap met het water. Neem van het vuur en los de uitgeknepen gelatine hierin op.

Meng de mangoblokjes, het gelatine-limoenmengsel, limoenrasp, de kokossnippers en de honing door de kwark. Verdeel het kwarkmengsel over de bodem van de springvorm en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. Bestrooi met de kokos.

algemeenAgaragar is alleen verkrijgbaar bij de grotere Albert Heijnwinkels of via ah.nl.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kwarktaart met kokos en mango

De kokos en mango maken de taart heerlijk fris.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig