Havermout met kokoskwark en mango
Havermout is voedzaam en een heerlijke basis voor lekkere ontbijtjes. Zoals in deze variant met kokoskwark en mango.
Aan de slag
Breng in een steelpan het water samen met de havermout, rozijnen en een snufje zout aan de kook. Laat 3 minuten al roerend op laag vuur doorkoken. Laat iets afkoelen.
Snijd de mango in blokjes en hak de pecannoten grof. Meng ¾ van de kokoskwark door de havermout en verdeel over diepe kommen. Verdeel de mango erover.
Schep de rest van de kwark erop en bestrooi met de pecannoten en kaneel.
Havermout met kokoskwark en mango
Havermout is voedzaam en een heerlijke basis voor lekkere ontbijtjes. Zoals in deze variant met kokoskwark en mango.
null personen
370 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Breng in een steelpan het water samen met de havermout, rozijnen en een snufje zout aan de kook. Laat 3 minuten al roerend op laag vuur doorkoken. Laat iets afkoelen.
Snijd de mango in blokjes en hak de pecannoten grof. Meng ¾ van de kokoskwark door de havermout en verdeel over diepe kommen. Verdeel de mango erover.
Schep de rest van de kwark erop en bestrooi met de pecannoten en kaneel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
750 ml water
150 g volkoren havervlokken
70 g rozijnen
1 eetrijpe mango
40 g ongezouten pecannoten
300 g proteine kwark kokos lactosevrij
½ tl kaneel