Havermout met kokoskwark en mango
bewaar
bewaar

Havermout met kokoskwark en mango

Havermout is voedzaam en een heerlijke basis voor lekkere ontbijtjes. Zoals in deze variant met kokoskwark en mango.

10 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Breng in een steelpan het water samen met de havermout, rozijnen en een snufje zout aan de kook. Laat 3 minuten al roerend op laag vuur doorkoken. Laat iets afkoelen.

Snijd de mango in blokjes en hak de pecannoten grof. Meng ¾ van de kokoskwark door de havermout en verdeel over diepe kommen. Verdeel de mango erover.

Schep de rest van de kwark erop en bestrooi met de pecannoten en kaneel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Havermout met kokoskwark en mango

Havermout is voedzaam en een heerlijke basis voor lekkere ontbijtjes. Zoals in deze variant met kokoskwark en mango.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig