Vegetarische korma met kikkererwten & snijbonen
bewaar
bewaar

Vegetarische korma met kikkererwten & snijbonen

Waan je in Azië met de heerlijke geuren in dit gerecht.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit ondertussen een hapjespan zonder olie of boter. Voeg de kruidenpasta toe en roerbak 2 min. Voeg de snijbonen en kokosmelk toe, breng aan de kook en laat 5 min. op middelhoog vuur pruttelen.

Doe ondertussen de kikkererwten in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Halveer de tomaten. Voeg toe aan de curry en verwarm nog 2 min. Snijd ondertussen de bosui in schuine ringetjes.

Verdeel de rijst en curry over diepe borden. Bestrooi met de bosui.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische korma met kikkererwten & snijbonen

Waan je in Azië met de heerlijke geuren in dit gerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig