Vegetarische korma met kikkererwten & snijbonen
Waan je in Azië met de heerlijke geuren in dit gerecht.
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen een hapjespan zonder olie of boter. Voeg de kruidenpasta toe en roerbak 2 min. Voeg de snijbonen en kokosmelk toe, breng aan de kook en laat 5 min. op middelhoog vuur pruttelen.
Doe ondertussen de kikkererwten in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Halveer de tomaten. Voeg toe aan de curry en verwarm nog 2 min. Snijd ondertussen de bosui in schuine ringetjes.
Verdeel de rijst en curry over diepe borden. Bestrooi met de bosui.
Vegetarische korma met kikkererwten & snijbonen
Waan je in Azië met de heerlijke geuren in dit gerecht.
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen een hapjespan zonder olie of boter. Voeg de kruidenpasta toe en roerbak 2 min. Voeg de snijbonen en kokosmelk toe, breng aan de kook en laat 5 min. op middelhoog vuur pruttelen.
Doe ondertussen de kikkererwten in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Halveer de tomaten. Voeg toe aan de curry en verwarm nog 2 min. Snijd ondertussen de bosui in schuine ringetjes.
Verdeel de rijst en curry over diepe borden. Bestrooi met de bosui.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g basmatirijst
75 g kruidenpasta
400 g verse gesneden snijbonen
270 ml kokosmelk
800 g kikkererwten in blik
400 g rivolo-cherrytomaten
2 bosuien