Traybake kip tandoori met kikkererwten en tomaat
1 grote bakplaat + 5 ingrediënten. Meer heb je niet nodig! Laat de oven het zware werk doen.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Doe de kikkererwten in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Halveer eventueel de grote broccoli- en bloemkoolroosjes uit de groentemix.
Meng de kikkererwten, groente en kip met de kruidenpasta en verdeel gelijkmatig over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 15 min. in het midden van de oven.
Halveer ondertussen de romaatjes. Neem de bakplaat uit de oven en schep om. Verdeel de romaatjes met de snijkant naar boven erover en rooster nog 10 min.
Traybake kip tandoori met kikkererwten en tomaat
1 grote bakplaat + 5 ingrediënten. Meer heb je niet nodig! Laat de oven het zware werk doen.
hoofdgerecht
null personen
445 kcal
10 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Doe de kikkererwten in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Halveer eventueel de grote broccoli- en bloemkoolroosjes uit de groentemix.
Meng de kikkererwten, groente en kip met de kruidenpasta en verdeel gelijkmatig over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 15 min. in het midden van de oven.
Halveer ondertussen de romaatjes. Neem de bakplaat uit de oven en schep om. Verdeel de romaatjes met de snijkant naar boven erover en rooster nog 10 min.
variatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g kikkererwten in blik
800 g koelverse broccoli, wortel, bloemkool
400 g kipdijfiletreepjes
75 g Indiase kruidenpasta
250 g romaatjes
Dit heb je nodig
bakpapier