Gevulde bloemkoolomelet met nasi & snijbonen
bewaar
bewaar

Gevulde bloemkoolomelet met nasi & snijbonen

Bloemkoolrijst + eieren = bodem voor een groenterijke maaltijd!

20 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Klop de eieren los met de helft van de bloemkoolrijst, peper en eventueel zout. Verhit in 2 koekenpannen elk 1 el olie. Verdeel de helft van het bloemkool-eimengsel over de 2 pannen. Draai het vuur laag en laat de omelet in 5 min. stollen. Leg de omeletten op 2 borden en houd warm onder aluminiumfolie. Bak op dezelfde manier nog 2 omeletten met elk 1 el olie.

Snipper ondertussen de sjalotten en snijd de selderij fijn. Verhit de rest van de olie in de wok en fruit de kruidenpasta en sjalot 1 min. Voeg de snijbonen, basmati- en de rest van de bloemkoolrijst toe en bak 7 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.

Meng de selderij door de nasi en verdeel over de omeletten. Bestrooi met de gebakken uitjes.

combinatietipLekker met gerookte makreel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde bloemkoolomelet met nasi & snijbonen

Bloemkoolrijst + eieren = bodem voor een groenterijke maaltijd!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig