Noedelsalade met pindadressing
De heerlijk pittige pindadressing maak je zelf. Zo klaar!
Aan de slag
Meng de kipdijfi let met de olie, peper en eventueel zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de kip in 12 min. gaar. Keer regelmatig. Kook ondertussen de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de sambal, pindakaas en het water in een steelpan en verwarm al roerend 2 min. op laag vuur. Meng de mie met de pindadressing en schep om met de peen julienne, taugé en rodekool. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de noedelsalade op een grote schaal. Snijd de gegrilde kip in reepjes van 1 cm en verdeel erover. Bestrooi met de seroendeng.
Noedelsalade met pindadressing
De heerlijk pittige pindadressing maak je zelf. Zo klaar!
hoofdgerecht
null personen
775 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de kipdijfi let met de olie, peper en eventueel zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de kip in 12 min. gaar. Keer regelmatig. Kook ondertussen de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de sambal, pindakaas en het water in een steelpan en verwarm al roerend 2 min. op laag vuur. Meng de mie met de pindadressing en schep om met de peen julienne, taugé en rodekool. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de noedelsalade op een grote schaal. Snijd de gegrilde kip in reepjes van 1 cm en verdeel erover. Bestrooi met de seroendeng.
combinatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
180 g kipdijfilet
1 el arachideolie
125 g eiermie
½ el sambal badjak
4 el kokos-maple pindakaas
100 ml water
150 g peen julienne
100 g taugé
150 g gesneden rodekool
2 el seroendeng
Dit heb je nodig
grillpan