Rijst met pittige kool, gehakt en pinda
We bereiden niet alleen de rijst en groente in de wok, maar bakken ook het gehakt lekker mee.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak het gehakt met de sambal in 2 min. rul. Voeg de kool en de helft van de paprikamix toe en roerbak 4 min. Voeg de pindakaas en ketjap toe en roerbak nog 1 min. Voeg de rest van de rauwkost toe en breng eventueel op smaak met zout. Serveer met de rijst en seroendeng. Lekker met emping of kroepoek.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Rijst met pittige kool, gehakt en pinda
We bereiden niet alleen de rijst en groente in de wok, maar bakken ook het gehakt lekker mee.
hoofdgerecht
null personen
705 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak het gehakt met de sambal in 2 min. rul. Voeg de kool en de helft van de paprikamix toe en roerbak 4 min. Voeg de pindakaas en ketjap toe en roerbak nog 1 min. Voeg de rest van de rauwkost toe en breng eventueel op smaak met zout. Serveer met de rijst en seroendeng. Lekker met emping of kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g rijst
2 el arachideolie
300 g half-om-halfgehakt
2 tl sambal badjak
300 g gesneden witte kool
300 g rauwkost zoetepaprikamix
3 el pindakaas
3 el ketjap manis
50 g seroendeng