Pannenkoeken met witte kool
bewaar
bewaar

Pannenkoeken met witte kool

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In kom pannenkoekmix met water volgens gebruiksaanwijzing tot beslag roeren. In koekenpan steeds beetje olie verhitten en 8 pannenkoeken bakken. Op bord onder deksel warm houden. Intussen in wok 2 el olie verhitten en gehakt rul bakken. Kool 2 min. meebakken, 100 ml water toevoegen en kool in 5 min. gaarstoven. Ketjap, pindakaas, sambal, zout en peper naar smaak erdoor roeren. Als saus te dik wordt eventueel scheutje water toevoegen. Ovengrill voorverwarmen. Koolmengsel op een helft van elke pannenkoek scheppen. Pannenkoeken dubbelklappen en op ingevette bakplaat leggen. Kaas erover strooien en onder hete grill in 1-2 min. laten smelten.

algemeenprijs per persoon 1.40 (in februari 2004)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pannenkoeken met witte kool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig