'Indische' gehaktballetjes met zoete saus
Voor als je van een beetje pittig houdt.
Aan de slag
Meng het gehakt met de pindakaas, sambal en de helft van de ketjap. Draai er 16 balletjes (voor 4 personen) ter grootte van een walnoot.
Bak de balletjes zonder olie of boter in 10 min. bruin en gaar. Neem uit de pan en laat in ca. 1 uur afkoelen.
Meng de rest van de ketjap met de chilisaus. Serveer de balletjes met de saus.
Gehaktballetjes in tomatensaus maken
Instructievideo - 00:44 min.
'Indische' gehaktballetjes met zoete saus
Voor als je van een beetje pittig houdt.
null personen
425 kcal
20 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Meng het gehakt met de pindakaas, sambal en de helft van de ketjap. Draai er 16 balletjes (voor 4 personen) ter grootte van een walnoot.
Bak de balletjes zonder olie of boter in 10 min. bruin en gaar. Neem uit de pan en laat in ca. 1 uur afkoelen.
Meng de rest van de ketjap met de chilisaus. Serveer de balletjes met de saus.
combinatietip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g half-om-halfgehakt
6 el ketjap
3 el pindakaas met stukjes noot
2 tl sambal oelek
3 el zoete chilisaus