Pittige varkenssaté en koolsalade
bewaar
bewaar

Pittige varkenssaté en koolsalade

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Meng in een schaal het vlees met 1 el sambal, 2 el ketjap en de olie. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de ver­pakking. Meng de kool met de mais, de dressing en peper.

Rijg het vlees aan de satéprikkers. Verhit de grillpan. Gril de saté in 6 min. rondom bruin en gaar. Verwarm onder­tussen de pindakaas met de rest van de sambal en de ketjap en 200 ml water. Roer tot een gladde pindasaus. Voeg naar wens extra sambal toe.

Doe de mie met de saté in 4 kommen. Schep de satésaus erover. Serveer met de salade.

algemeenRooster de saté op de barbecue. Lekker met stokbrood of een gepofte aardappel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige varkenssaté en koolsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig