Noedelsalade met rundergehakt, groenten en pindakaasdressing
Een dressing van pindakaas? Doen! Het is net satésaus.
Aan de slag
Kook de sugarsnaps 5 min. en giet af. Verhit de olie in een wok en roerbak het gehakt met de sambal op hoog vuur in 3 min. goudbruin en gaar. Voeg de noedels toe en bak nog 2 min. mee.
Doe ondertussen de pindakaas, rijstazijn, honing, sojasaus en het water in een steelpan en verwarm al roerend 4 min. op middelhoog vuur
Meng het gehakt-noedelmengsel met de sugarsnaps en spitskool en besprenkel met de pindakaasdressing.
Noedelsalade met rundergehakt, groenten en pindakaasdressing
Een dressing van pindakaas? Doen! Het is net satésaus.
hoofdgerecht
null personen
730 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de sugarsnaps 5 min. en giet af. Verhit de olie in een wok en roerbak het gehakt met de sambal op hoog vuur in 3 min. goudbruin en gaar. Voeg de noedels toe en bak nog 2 min. mee.
Doe ondertussen de pindakaas, rijstazijn, honing, sojasaus en het water in een steelpan en verwarm al roerend 4 min. op middelhoog vuur
Meng het gehakt-noedelmengsel met de sugarsnaps en spitskool en besprenkel met de pindakaasdressing.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g verse sugarsnaps
½ el arachideolie
200 g rundergehakt
1 el sambal
300 g udon thick noodles
3 el pindakaas
1 el rijstazijn
1 tl honing
1 el sojasaus
100 ml water
200 g gesneden spitskool