Noedelsalade met rundergehakt, groenten en pindakaasdressing
bewaar
bewaar

Noedelsalade met rundergehakt, groenten en pindakaasdressing

Een dressing van pindakaas? Doen! Het is net satésaus.

15 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Kook de sugarsnaps 5 min. en giet af. Verhit de olie in een wok en roerbak het gehakt met de sambal op hoog vuur in 3 min. goudbruin en gaar. Voeg de noedels toe en bak nog 2 min. mee.

Doe ondertussen de pindakaas, rijstazijn, honing, sojasaus en het water in een steelpan en verwarm al roerend 4 min. op middelhoog vuur

Meng het gehakt-noedelmengsel met de sugarsnaps en spitskool en besprenkel met de pindakaasdressing.

combinatietipLekker met seroendeng (mix van pinda's, kokos en specerijen); het gerecht is dan niet meer lactosevrij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedelsalade met rundergehakt, groenten en pindakaasdressing

Een dressing van pindakaas? Doen! Het is net satésaus.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig