Vegetarische noedels met tofu, komkommer en tahindressing
bewaar
bewaar

Vegetarische noedels met tofu, komkommer en tahindressing

Snel, vegetarisch en alles in één pan!

15 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de komkommer in de lengte, verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in schuine stukken van 1 cm. Schep om met 2 el azijn (per 4 personen) en laat staan tot gebruik.

Maak een dressing door de tahina, sojasaus, de rest van de azijn en het water te mengen. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de tofu 4 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de spitskool toe en bak 2 min. al omscheppend mee. Voeg de noedels toe en verwarm 2 min.

Meng de dressing erdoor. Schep de komkommer en taugé erdoor en serveer.

serveertipLekker met sriracha.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische noedels met tofu, komkommer en tahindressing

Snel, vegetarisch en alles in één pan!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig