Aziatische zoetzure noedelsoep
Goedgevulde soep met nog knapperige groenten en omeletrolletjes.
Aan de slag
Klop de eieren los met 1 el per persoon van de sweet & sour sauce. Snijd de kalkoenfilet in blokjes. Doe de wokgroente, bouillontablet en de rest van de saus met het hete water in een pan. Breng op hoog vuur aan de kook. Voeg de kalkoen toe en laat 8 min. op laag vuur koken.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan, schenk het eimengsel erbij en roer door. Doe de deksel op de pan en laat de omelet in 5 min. op laag vuur gaar worden. Voeg de noedels toe aan de soep en verwarm nog 2 min.
Rol de omelet op en snijd in reepjes. Verdeel de soep over de kommen en verdeel de omelet erover.
Aziatische zoetzure noedelsoep
Goedgevulde soep met nog knapperige groenten en omeletrolletjes.
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
17 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los met 1 el per persoon van de sweet & sour sauce. Snijd de kalkoenfilet in blokjes. Doe de wokgroente, bouillontablet en de rest van de saus met het hete water in een pan. Breng op hoog vuur aan de kook. Voeg de kalkoen toe en laat 8 min. op laag vuur koken.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan, schenk het eimengsel erbij en roer door. Doe de deksel op de pan en laat de omelet in 5 min. op laag vuur gaar worden. Voeg de noedels toe aan de soep en verwarm nog 2 min.
Rol de omelet op en snijd in reepjes. Verdeel de soep over de kommen en verdeel de omelet erover.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote eieren
105 ml stir fry sauce sweet & sour
200 g kalkoenfilets
400 g Chinese wokgroente kool & sugarsnaps
½ kippenbouillontablet
700 ml water
1 el arachideolie
300 g udon thick noodles