Noedelbroodjes met zalmburger en saus
Dit mag dan een broodje heten, maar het brood is volledig gemaakt van noedels en ei. Lekker!
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de zalmburgers 10 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.
Klop de eieren los. Snijd de noedels grof en meng met de eieren en de helft van de teriyaki-sesamsaus. Verdeel in 8 bergjes. Verhit de rest van de olie in een grote hapjespan en bak de noedelbroodjes 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege, druk eventueel aan met een spatel.
Meng ondertussen de rauwkost komkommer, peen julienne en Chinese kool met de rest van de teriyaki-sesam-saus.
Beleg 4 noedelbroodjes met een zalmburger, wat salade en nog een noedelbroodje. Serveer met de rest van de salade.
Noedelbroodjes met zalmburger en saus
Dit mag dan een broodje heten, maar het brood is volledig gemaakt van noedels en ei. Lekker!
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de zalmburgers 10 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.
Klop de eieren los. Snijd de noedels grof en meng met de eieren en de helft van de teriyaki-sesamsaus. Verdeel in 8 bergjes. Verhit de rest van de olie in een grote hapjespan en bak de noedelbroodjes 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege, druk eventueel aan met een spatel.
Meng ondertussen de rauwkost komkommer, peen julienne en Chinese kool met de rest van de teriyaki-sesam-saus.
Beleg 4 noedelbroodjes met een zalmburger, wat salade en nog een noedelbroodje. Serveer met de rest van de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el arachideolie
360 g gepaneerde zalmburgers
4 middelgrote eieren
600 g Amoy medium noedels
240 g stir fry sauce teriyaki & sesame
300 g frisse komkommermix rauwkost
300 g peen julienne
400 g gesneden Chinese kool