Regenboogsalade met tofu
bewaar
bewaar

Regenboogsalade met tofu

Kijk nou wat een feestje op je bord! Ziet er bijna te leuk uit om op te eten.

11 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een wok en roerbak de tofureepjes in 5 min. goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

Meng de helft van de saus door de noedels, ¼ door de peen en ¼ door de bietjes. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Verwijder de harde steeltjes van de waterkers. Verdeel de peen, noedels, bietjes, tofu, waterkers en paprika over de borden en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Regenboogsalade met tofu

Kijk nou wat een feestje op je bord! Ziet er bijna te leuk uit om op te eten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig