Regenboogsalade met tofu
Kijk nou wat een feestje op je bord! Ziet er bijna te leuk uit om op te eten.
Aan de slag
Verhit de olie in een wok en roerbak de tofureepjes in 5 min. goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Meng de helft van de saus door de noedels, ¼ door de peen en ¼ door de bietjes. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Verwijder de harde steeltjes van de waterkers. Verdeel de peen, noedels, bietjes, tofu, waterkers en paprika over de borden en serveer.
Regenboogsalade met tofu
Kijk nou wat een feestje op je bord! Ziet er bijna te leuk uit om op te eten.
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
11 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een wok en roerbak de tofureepjes in 5 min. goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Meng de helft van de saus door de noedels, ¼ door de peen en ¼ door de bietjes. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Verwijder de harde steeltjes van de waterkers. Verdeel de peen, noedels, bietjes, tofu, waterkers en paprika over de borden en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el arachideolie
180 g tofu roerbakblokjes fijngekruid
120 g stir fry sauce sweet & sour
300 g udon thick noodles
150 g peen julienne
150 g bietjes julienne
½ gele paprika
37½ g waterkers
Dit heb je nodig
keukenpapier