Thaise kipsalade met pindadressing
bewaar
bewaar

Thaise kipsalade met pindadressing

Kip en sáte: een klassieke combi. Ook lekker als dressing!

20 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de kipfilet in reepjes. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel koud onder stromend water. Bestrijk de kip met 1/3 van de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kip in 7 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

Halveer ondertussen de komkommer in de lengte, verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in schuine plakjes.

Kook de sugarsnaps in 3 min. beetgaar. Spoel koud onder stromend water. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng het rasp en het sap met de rest van de olie, de sojasaus, chilisaus, pindakaas en het water tot een dressing. Verdeel de mie, kip en groenten en taugé over de kommen. Serveer met de dressing.

algemeenJe kunt deze salade ook als lunch eten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise kipsalade met pindadressing

Kip en sáte: een klassieke combi. Ook lekker als dressing!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig