Broccoli voor 2 dagen
Je kunt er echt alle kanten mee op!
10 min. bereiden
1 ingrediënt
Aan de slag
Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Breng een pan water aan de kook. Voeg de broccoli toe en kook deze 5 min. Giet af en laat afkoelen.
bewaartipBewaar wat je over hebt in een afsluitbare bak.
serveertipServeer de broccoli bij gehaktballen en gebakken aardappelen, door de pasta of in ovenschotels.
algemeenDit recept is onderdeel van Allerhande’s ‘Zondagkoken’. Kijk op ah.nl/allerhande/zondagkoken voor alle recepten. En, hoe je in 1x keer voor 4 dagen kookt zodat je doordeweeks in een handomdraai aan tafel kan. Let op: de online receptuur kan afwijken van de versie in het magazine.
Broccoli voor 2 dagen
Je kunt er echt alle kanten mee op!
null porties
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Breng een pan water aan de kook. Voeg de broccoli toe en kook deze 5 min. Giet af en laat afkoelen.
bewaartip:
serveertip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg broccoli