Broccoli met blauwaderkaassaus
Aan de slag
Schil de stronken van de broccoli en snijd deze in de lengte in 6 langwerpige stukken. Kook in 8 min. beetgaar. Verwarm de slagroom met de kaas al roerend in een steelpan tot een gladde saus. Voeg zwarte peper naar smaak toe. Leg de broccoli op een schaal en schenk de saus erover. Strooi de bieslook erover. Lekker met verse ravioli met kaas (pak 250 g).
Broccoli met blauwaderkaassaus
bijgerecht
null personen
175 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil de stronken van de broccoli en snijd deze in de lengte in 6 langwerpige stukken. Kook in 8 min. beetgaar. Verwarm de slagroom met de kaas al roerend in een steelpan tot een gladde saus. Voeg zwarte peper naar smaak toe. Leg de broccoli op een schaal en schenk de saus erover. Strooi de bieslook erover. Lekker met verse ravioli met kaas (pak 250 g).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g broccoli
1 bekertje slagroom
100 g blauwaderkaas
2 el verse bieslook