Pompoensoep met bloemkool & naanbrood
bewaar
bewaar

Pompoensoep met bloemkool & naanbrood

Een volledige maaltijd door de bloemkool en het naanbrood.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de uien in vieren, snijd de knoflook fijn. Snijd de bloemkoolroosjes in kwarten. Doe de uien, knoflook, pompoenblokjes, komijn, de bouillon en het water in een (soep)pan en breng aan de kook. Laat 6 min. op laag vuur koken met de deksel op de pan, tot de pompoen gaar is.

Pureer de soep en voeg de bloemkoolroosjes toe. Laat de soep nog 10 min. koken tot de bloemkool gaar is. Snijd ondertussen de koriander fijn. Verwarm de naan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de soep over kommen, bestrooi met de koriander en serveer met de naan.

combinatietipLekker met Hollandse garnalen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pompoensoep met bloemkool & naanbrood

Een volledige maaltijd door de bloemkool en het naanbrood.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig