Pompoensoep met bloemkool & naanbrood
Een volledige maaltijd door de bloemkool en het naanbrood.
Aan de slag
Snijd de uien in vieren, snijd de knoflook fijn. Snijd de bloemkoolroosjes in kwarten. Doe de uien, knoflook, pompoenblokjes, komijn, de bouillon en het water in een (soep)pan en breng aan de kook. Laat 6 min. op laag vuur koken met de deksel op de pan, tot de pompoen gaar is.
Pureer de soep en voeg de bloemkoolroosjes toe. Laat de soep nog 10 min. koken tot de bloemkool gaar is. Snijd ondertussen de koriander fijn. Verwarm de naan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de soep over kommen, bestrooi met de koriander en serveer met de naan.
Pompoensoep met bloemkool & naanbrood
Een volledige maaltijd door de bloemkool en het naanbrood.
hoofdgerecht
null personen
310 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de uien in vieren, snijd de knoflook fijn. Snijd de bloemkoolroosjes in kwarten. Doe de uien, knoflook, pompoenblokjes, komijn, de bouillon en het water in een (soep)pan en breng aan de kook. Laat 6 min. op laag vuur koken met de deksel op de pan, tot de pompoen gaar is.
Pureer de soep en voeg de bloemkoolroosjes toe. Laat de soep nog 10 min. koken tot de bloemkool gaar is. Snijd ondertussen de koriander fijn. Verwarm de naan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de soep over kommen, bestrooi met de koriander en serveer met de naan.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
1 teen knoflook
400 g bloemkoolroosjes
400 g koelverse pompoenblokjes
1 tl gemalen komijn
1 tablet kippenbouillontablet
250 ml water
15 g verse koriander
1 naanbrood