Piadinetosti's met pesto
Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.
Aan de slag
Snijd de mozzarella in blokjes. Bestrijk 2 piadine met de pestospread en beleg met de mozzarella en salami. Dek af met de andere 2 piadine.
Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de dubbele piadine 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Zet het vuur eventueel iets hoger om de piadinetosti goudbruin te krijgen. Neem uit de pan, snijd elke piadinetosti in 8 puntjes (bijvoorbeeld met een pizzasnijder) en serveer direct.
Piadinetosti's met pesto
Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.
null porties
125 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de mozzarella in blokjes. Bestrijk 2 piadine met de pestospread en beleg met de mozzarella en salami. Dek af met de andere 2 piadine.
Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de dubbele piadine 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Zet het vuur eventueel iets hoger om de piadinetosti goudbruin te krijgen. Neem uit de pan, snijd elke piadinetosti in 8 puntjes (bijvoorbeeld met een pizzasnijder) en serveer direct.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g buffelmozzarella
4 piadina arrotolabile
4 el koelverse pestospread
50 g Spianata Romana (salami)