Easy piadina pizza met spianata romana
Een piadina is een soort dunne wrap waar je ook hele goed pizza mee kunt maken!
Aan de slag
Halveer de cherrytomaten. Snijd de olijven grof en de spianata romana in grove stukken. Verhit 2 pannen zonder olie of boter op middelhoog vuur. Leg in elke pan 1 piadina. Keer na 1 min. Verdeel de helft van de pizzasaus over de piadine in de pan. Verdeel de helft van de olijven, spianata en cherrytomaten over de saus. Neem na 4 min. de piadine uit de pan. Herhaal deze stap. Snijd de basilicumblaadjes grof. Schaaf de kaas en verdeel samen met het basilicum over de piadine.
Easy piadina pizza met spianata romana
Een piadina is een soort dunne wrap waar je ook hele goed pizza mee kunt maken!
null personen
545 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de cherrytomaten. Snijd de olijven grof en de spianata romana in grove stukken. Verhit 2 pannen zonder olie of boter op middelhoog vuur. Leg in elke pan 1 piadina. Keer na 1 min. Verdeel de helft van de pizzasaus over de piadine in de pan. Verdeel de helft van de olijven, spianata en cherrytomaten over de saus. Neem na 4 min. de piadine uit de pan. Herhaal deze stap. Snijd de basilicumblaadjes grof. Schaaf de kaas en verdeel samen met het basilicum over de piadine.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g rivolo-cherrytomaten
180 g Taggia-olijven
100 g Spianata Romana (salami)
4 piadina arrotolabile
425 ml pizzasaus aromatizzata
7½ g verse basilicum
50 g Parmigiano Reggiano