Piadina met gerookte kip, sla en rode pesto
Zongedroogde tomaatjes, rode pesto, buffelmozzarella: dit is écht op en top Italiaans.
Aan de slag
Snijd de trostomaten in parten en de Parmezaanse kaas in stukjes. Doe ze samen met de knoflook, zongedroogde tomaatjes en olijfolie in een hoge beker. Pureer met een staafmixer tot een pesto en breng op smaak met peper.
Snijd de gerookte kipfilet en buffelmozzarella in plakjes.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de piadine in delen 2 min. Keer halverwege. Verdeel achtereenvolgens wat pesto, slamelange, plakjes kip en mozzarella over de piadine. Vouw dicht, vouw (eventueel) nog een keer dicht tot een pizzapunt en serveer
Piadina met gerookte kip, sla en rode pesto
Zongedroogde tomaatjes, rode pesto, buffelmozzarella: dit is écht op en top Italiaans.
null personen
580 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de trostomaten in parten en de Parmezaanse kaas in stukjes. Doe ze samen met de knoflook, zongedroogde tomaatjes en olijfolie in een hoge beker. Pureer met een staafmixer tot een pesto en breng op smaak met peper.
Snijd de gerookte kipfilet en buffelmozzarella in plakjes.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de piadine in delen 2 min. Keer halverwege. Verdeel achtereenvolgens wat pesto, slamelange, plakjes kip en mozzarella over de piadine. Vouw dicht, vouw (eventueel) nog een keer dicht tot een pizzapunt en serveer
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 trostomaten
50 g Parmigiano Reggiano
1 teen knoflook
130 g koelverse zongedroogde tomaatjes
2 el extra vierge olijfolie
160 g gerookte kipfilet
125 g buffelmozzarella
4 Loriana La Piadina Arrotolabile piadina
40 g slamelange landkers
Dit heb je nodig
Staafmixer