Piadina met parmaham & mozzarella
bewaar
bewaar

Piadina met parmaham & mozzarella

Triple Italiaans: platbrood uit Italië, ham uit Italië én kaas uit Italië.

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de cherrytomaten. Verhit de grillpan en en gril elke piadina 1 min. Keer halverwege. Beleg de helft van elke gegrilde piadine met ham. Scheur de mozzarella in stukjes en leg op de ham.

Verdeel de tomaten, pestospread en basilicumblaadjes erover. Bestrooi met peper. Vouw dubbel, snijd doormidden en verpak in aluminiumfolie om mee te nemen in de koelbox.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Piadina met parmaham & mozzarella

Triple Italiaans: platbrood uit Italië, ham uit Italië én kaas uit Italië.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig