Piadina met parmaham & mozzarella
Triple Italiaans: platbrood uit Italië, ham uit Italië én kaas uit Italië.
Aan de slag
Halveer de cherrytomaten. Verhit de grillpan en en gril elke piadina 1 min. Keer halverwege. Beleg de helft van elke gegrilde piadine met ham. Scheur de mozzarella in stukjes en leg op de ham.
Verdeel de tomaten, pestospread en basilicumblaadjes erover. Bestrooi met peper. Vouw dubbel, snijd doormidden en verpak in aluminiumfolie om mee te nemen in de koelbox.
Piadina met parmaham & mozzarella
Triple Italiaans: platbrood uit Italië, ham uit Italië én kaas uit Italië.
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de cherrytomaten. Verhit de grillpan en en gril elke piadina 1 min. Keer halverwege. Beleg de helft van elke gegrilde piadine met ham. Scheur de mozzarella in stukjes en leg op de ham.
Verdeel de tomaten, pestospread en basilicumblaadjes erover. Bestrooi met peper. Vouw dubbel, snijd doormidden en verpak in aluminiumfolie om mee te nemen in de koelbox.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g snoepgroente tomatenmix
4 Loriana La Piadina Arrotolabile piadina
4 plakken parmaham
1 bol mozzarella
4 el koelverse pestospread
15 g verse basilicum
Dit heb je nodig
grillpan