Piadina met artisjok, veldsla en ricotta
Een piadina kun je vullen met wat je lekker vindt. Probeer het eens met artisjok en ricotta.
Aan de slag
Snijd de rode uien in dunne ringen. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en fruit de ui op laag vuur 4 min. Bestrooi met zout en voeg de azijn toe. Zet na 1 min. het vuur uit.
Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en verwarm de piadine in delen 2 min. Keer halverwege.
Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken. Verdeel achtereenvolgens de ricotta, ui, veldsla en artisjok- harten over de piadine.
Vouw de piadine dubbel en serveer.
Piadina met artisjok, veldsla en ricotta
Een piadina kun je vullen met wat je lekker vindt. Probeer het eens met artisjok en ricotta.
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de rode uien in dunne ringen. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en fruit de ui op laag vuur 4 min. Bestrooi met zout en voeg de azijn toe. Zet na 1 min. het vuur uit.
Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en verwarm de piadine in delen 2 min. Keer halverwege.
Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken. Verdeel achtereenvolgens de ricotta, ui, veldsla en artisjok- harten over de piadine.
Vouw de piadine dubbel en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
2 el traditionele olijfolie
50 ml balsamicoazijn
4 Loriana La Piadina Arrotolabile piadina
190 g Sacla gemarineerde artisjokharten
250 g ricotta
50 g veldsla