Groentepizza met parrano snippers
bewaar
bewaar

Groentepizza met parrano snippers

Zonder vlees of vis, maar wel met lekker veel groente en (geiten)kaas!

5 min. bereiden / 15 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Besmeer de pizzabodems met de crème fraîche. Verdeel de groente over de pizza’s en verkruimel de geitenkaas erover. Bak de pizza’s ca. 15 min. in het midden van de oven.

Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Neem de pizza’s uit de oven. Breng royaal op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Verdeel de Parrano snippers erover (of naar smaak eventueel meer). Besprenkel met 1 el citroensap en 1 tl -rasp.

variatietipLiever geen vega? Deze pizza is ook erg lekker met paraham, verdeel deze in roosjes erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groentepizza met parrano snippers

Zonder vlees of vis, maar wel met lekker veel groente en (geiten)kaas!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig