Groentepizza met parrano snippers
Zonder vlees of vis, maar wel met lekker veel groente en (geiten)kaas!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Besmeer de pizzabodems met de crème fraîche. Verdeel de groente over de pizza’s en verkruimel de geitenkaas erover. Bak de pizza’s ca. 15 min. in het midden van de oven.
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Neem de pizza’s uit de oven. Breng royaal op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Verdeel de Parrano snippers erover (of naar smaak eventueel meer). Besprenkel met 1 el citroensap en 1 tl -rasp.
Groentepizza met parrano snippers
Zonder vlees of vis, maar wel met lekker veel groente en (geiten)kaas!
hoofdgerecht
null personen
975 kcal
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Besmeer de pizzabodems met de crème fraîche. Verdeel de groente over de pizza’s en verkruimel de geitenkaas erover. Bak de pizza’s ca. 15 min. in het midden van de oven.
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Neem de pizza’s uit de oven. Breng royaal op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Verdeel de Parrano snippers erover (of naar smaak eventueel meer). Besprenkel met 1 el citroensap en 1 tl -rasp.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pizzabodems houtoven naturel
125 g crème fraîche light
380 g Italiaanse roerbakgroente venkel-asperge
75 g zachte geitenkaas
1 citroen
40 g parrano snippers