Glutenvrije hamburgerbroodjes
bewaar
bewaar

Glutenvrije hamburgerbroodjes

Deze glutenvrije broodjes zoeken alleen nog een hamburger.

20 min. bereiden / 15 min. oventijd / 1 uur wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Meng in een mengkom het water, de melk en gist. Laat 10 min. staan. Voeg de broodmix, boter, suiker, het zout en de helft van de eieren toe. Kneed het deeg met een keukenmachine of een broodmixer op de hoogste stand in 5 min. tot een soepel deeg. Het deeg blijft een beetje plakkerig. Laat het deeg 45 tot 60 min. afgedekt rijzen op een warme, tochtvrije plek.

Verwarm de oven voor op 230 °C. Mix ondertussen de zwarte en blanke sesamzaadjes. Kluts het laatste ei. Kneed met vochtige handen 6 broodjes van het deeg. Bestrijk alle bolletjes met het ei. Bestrooi de bolletjes met het sesamzaad. Bak ze in de oven in 15 min. gaar.

variatietipVoeg aan het deeg 1 tl pizzakruiden toe voor een kruidige smaak.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Glutenvrije hamburgerbroodjes

Deze glutenvrije broodjes zoeken alleen nog een hamburger.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig