Glutenvrije kruidnoten
Wanneer de kruidnoten uit de oven komen, is de feestmaand pas eigenlijk echt begonnen.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 150 °C. Meng alle ingrediënten in een kom en kneed er een soepel deeg van. Maak balletjes van het deeg met een doorsnede van ca. 1 cm. Verdeel de balletjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Duw er licht op met je duim en bak ze in ca. 25 min bruin en gaar Laat helemaal afkoelen.
Glutenvrije kruidnoten
Wanneer de kruidnoten uit de oven komen, is de feestmaand pas eigenlijk echt begonnen.
null porties
180 kcal
10 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 150 °C. Meng alle ingrediënten in een kom en kneed er een soepel deeg van. Maak balletjes van het deeg met een doorsnede van ca. 1 cm. Verdeel de balletjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Duw er licht op met je duim en bak ze in ca. 25 min bruin en gaar Laat helemaal afkoelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g AH Vrij van gluten zelfrijzend bakmeel
100 g AH Vrij van gluten amandelmeel
60 g kokosolie
3 el amandelmelk
70 g kokosbloesemsuiker
½ tl zout
½ tl bakpoeder
2 tl koek- en speculaaskruiden
Dit heb je nodig
bakpapier