Glutenvrije muesli-chocolate-chip cookie
bewaar
bewaar

Glutenvrije muesli-chocolate-chip cookie

Een koekje van eigen glutenvrij deeg met pure chocola en muesli.

15 min. bereiden / 15 min. oventijd / 15 min. wachten

11 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de kokosolie. Klop het ei los en breek de chocolade in stukjes. Meng de meel, muesli, bakpoeder, basterdsuiker, kristalsuiker, kaneel, vanillearoma, kokosolie en het zout in een kom en roer goed door. Voeg het ei en de chocolade toe en meng alles goed door elkaar.

Verdeel het mengsel in 14 balletjes. Druk ze een klein beetje plat en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 15 min. goudbruin in de oven. Laat in ca. 15 min. helemaal afkoelen.

combinatietipOok lekker met gedroogde cranberries. Voeg in stap 3 25 g gedroogde cranberries toe.
bewaartipJe kunt de koekjes 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar ze in een luchtdichte trommel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Glutenvrije muesli-chocolate-chip cookie

Een koekje van eigen glutenvrij deeg met pure chocola en muesli.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig