Gevulde snackgroenten
Slimme snacks voor onderweg: hier worden de kinderen ook blij van!
Aan de slag
Halveer de snoeppaprika's en verwijder de zaadlijsten. Vul de helften met hummus rode biet. Garneer de gevulde snoeppaprika's met peterselie.
Halveer de snoepkomkommers en verwijder de steelaanzet. Verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Verdeel de roomkaas over de helften en strijk glad. Leg op elke komkommerhelft een plakje kipfilet. Garneer met tuinkers.
Gevulde snackgroenten
Slimme snacks voor onderweg: hier worden de kinderen ook blij van!
null porties
145 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de snoeppaprika's en verwijder de zaadlijsten. Vul de helften met hummus rode biet. Garneer de gevulde snoeppaprika's met peterselie.
Halveer de snoepkomkommers en verwijder de steelaanzet. Verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Verdeel de roomkaas over de helften en strijk glad. Leg op elke komkommerhelft een plakje kipfilet. Garneer met tuinkers.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g snoeppaprika's
200 g hummus rode biet
3½ g peterselie
400 g snoepkomkommers
62½ g verse roomkaas
100 g flinterdunne kipfilet
½ bakje tuinkers