Paprikamonsters in een groentedip
bewaar
bewaar

Paprikamonsters in een groentedip

Pas op! Deze paprika-octopus monsters zijn gevaarlijk lekker...

25 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Doe de ontdooide erwten in een kom. Giet er kokend water over. Laat minimaal 2 min. staan, giet af en laat uitlekken. Doe samen met de roomkaas (houd 1 tl roomkaas per 4 personen achter) in de hakmolen van de staafmixer en pureer tot een glad mengsel.

Maak de paprikamonsters. Snijd alle paprika’s in de breedte doormidden. Snijd de helften zonder steeltjes elk in de lengte in 6 repen. Dit zijn de pootjes van de monsters. De helften met steeltjes zijn de hoofdjes. 
 Verdeel de groene spread over een plat bord. Verdeel de hoofdjes met de steel omhoog over de spread, verdeel de repen paprika als pootjes rondom de hoofdjes.

Bestrooi met de tuinkers. Maak oogjes van de achtergehouden roomkaas en de olijvenringen. Verdeel met een satéprikker stipjes roomkaas op de hoofdjes en plak daar de olijvenringen op.

combinatietipLekker met extra dipgroente zoals komkommer, tomaatjes etc.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paprikamonsters in een groentedip

Pas op! Deze paprika-octopus monsters zijn gevaarlijk lekker...

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig