Halloween hapjes
bewaar
bewaar

Halloween hapjes

Brrrrr, deze Halloweenpaprrrrrikaatjes lijken net echte mummies! Een heerlijk Halloween hapje om uit te delen.

20 min. bereiden / 20 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg 5 min. ontdooien. Snijd elke plak bladerdeeg met het papiertje er nog aan in 12 reepjes. Laat deze tot gebruik verder ontdooien in de koelkast, zodat ze niet te zacht worden.

Snijd de paprika’s overlangs doormidden en verwijder de steelaanzet en zaadlijsten. Meng de mascarpone met de geraspte kaas en vul er met een theelepel de halve paprika’s mee. Maak de randen van de paprika’s schoon. Druk de olijven als oogjes op de kaas.

Rol met je handen de reepjes bladerdeeg uit tot sliertjes van 1.5 keer zo lang. Wikkel om elke halve paprika 2 sliertjes, laat ze elkaar steeds kruisen. Laat de oogjes vrij. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in 15-20 min. goudbruin.

Halloween hapjes

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Halloween hapjes

Brrrrr, deze Halloweenpaprrrrrikaatjes lijken net echte mummies! Een heerlijk Halloween hapje om uit te delen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig