Halloween duivelsogen van gevulde eieren
bewaar
bewaar

Halloween duivelsogen van gevulde eieren

Gevulde eieren kennen we allemaal, maar speciaal voor Halloween steken we ze in een nieuw jasje.

25 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren overlangs, schep de eidooiers eruit en doe deze in de keukenmachine. Voeg de mayonaise en mosterd toe en mix tot een glad mengsel. Schep in de spuitzak.

Leg de eihelften op een schaal en spuit de vulling in de holtes. Leg een plakje olijf in het midden van het gevulde ei. Teken met behulp van een satéprikker rondom de vulling bloedadertjes met de srirachasaus.

bewaartipBewaar maximaal 2 uur afgedekt in de koelkast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Halloween duivelsogen van gevulde eieren

Gevulde eieren kennen we allemaal, maar speciaal voor Halloween steken we ze in een nieuw jasje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig