Halloween duivelsogen van gevulde eieren
Gevulde eieren kennen we allemaal, maar speciaal voor Halloween steken we ze in een nieuw jasje.
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren overlangs, schep de eidooiers eruit en doe deze in de keukenmachine. Voeg de mayonaise en mosterd toe en mix tot een glad mengsel. Schep in de spuitzak.
Leg de eihelften op een schaal en spuit de vulling in de holtes. Leg een plakje olijf in het midden van het gevulde ei. Teken met behulp van een satéprikker rondom de vulling bloedadertjes met de srirachasaus.
Halloween duivelsogen van gevulde eieren
Gevulde eieren kennen we allemaal, maar speciaal voor Halloween steken we ze in een nieuw jasje.
null porties
60 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren overlangs, schep de eidooiers eruit en doe deze in de keukenmachine. Voeg de mayonaise en mosterd toe en mix tot een glad mengsel. Schep in de spuitzak.
Leg de eihelften op een schaal en spuit de vulling in de holtes. Leg een plakje olijf in het midden van het gevulde ei. Teken met behulp van een satéprikker rondom de vulling bloedadertjes met de srirachasaus.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 middelgrote eieren
4 el mayonaise
2 el dijonmosterd
24 zwarte olijven in plakjes
1 el sriracha sauce
Dit heb je nodig
keukenmachine
spuitzak met gladde spuitmond
satéprikker