Pittige gevulde eieren
Gevulde eieren maken is eigenlijk heel simpel. Probeer hét klassieke hapje van elk (verjaardags)feestje eens zelf te maken!
Aan de slag
Kook de eieren in ruim kokend water in 10 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Snijd de eieren voorzichtig in de lengte doormidden. Haal met de punt van een mes de eidooiers uit het eiwit. Hak de bieslook fijn. Meng met een vork de eidooiers, mayonaise, crème fraîche, bieslook, mosterd en tabasco in een kom tot een gladde pasta.
Voeg naar smaak peper en zout toe. Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de halve eiwitten mee. Bestrooi met paprikapoeder.
Gevulde eieren maken
Instructievideo - 01:40 min.
Pittige gevulde eieren
Gevulde eieren maken is eigenlijk heel simpel. Probeer hét klassieke hapje van elk (verjaardags)feestje eens zelf te maken!
null personen
100 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in ruim kokend water in 10 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Snijd de eieren voorzichtig in de lengte doormidden. Haal met de punt van een mes de eidooiers uit het eiwit. Hak de bieslook fijn. Meng met een vork de eidooiers, mayonaise, crème fraîche, bieslook, mosterd en tabasco in een kom tot een gladde pasta.
Voeg naar smaak peper en zout toe. Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de halve eiwitten mee. Bestrooi met paprikapoeder.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote scharreleieren
1 el verse bieslook
1 tl mayonaise
1 el crème fraîche
1 tl dijonmosterd
3 druppels tabasco
1 tl paprikapoeder
Dit heb je nodig
spuitzak met kartelmondje