Gevulde eieren met forel
Misschien wel het allerlekkerste Hollandse borrelhapje! Zoals het 'hoort' met mayonaise en mosterd. Maar als verrassend ingrediënt doen wij forel in de vulling.
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer ze in de lengte.
Haal de eidooiers eruit en doe in de keukenmachine of het bakje van de staafmixer.
Leg de gehalveerde eieren op een serveerschaal met de snijkant naar boven.
Voeg de mayonaise, mosterd, forel en dille toe aan de eidooiers en maal fijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep de vulling in een spuitzak en vul de eieren ermee. Garneer elk ei met wat tuinkers.
Gevulde eieren maken
Instructievideo - 01:40 min.
Gevulde eieren met forel
Misschien wel het allerlekkerste Hollandse borrelhapje! Zoals het 'hoort' met mayonaise en mosterd. Maar als verrassend ingrediënt doen wij forel in de vulling.
null porties
70 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer ze in de lengte.
Haal de eidooiers eruit en doe in de keukenmachine of het bakje van de staafmixer.
Leg de gehalveerde eieren op een serveerschaal met de snijkant naar boven.
Voeg de mayonaise, mosterd, forel en dille toe aan de eidooiers en maal fijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep de vulling in een spuitzak en vul de eieren ermee. Garneer elk ei met wat tuinkers.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 middelgrote scharreleieren
2 el mayonaise
1 tl dijonmosterd
125 g gerookte forelfilet
2 el verse dille
1 bakje tuinkers
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine
spuitzak met kartelmondje