Basisrecept voor klassieke gevulde eieren
Gevulde eieren: lekker, simpel en multi-inzetbaar: ze doen het goed op met Kerst, op paastafel én bij de borrel!
Aan de slag
Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Haal met een theelepel het eigeel eruit en doe in een kom.
Prak het eigeel met een vork. Meng de mayonaise, kerriepoeder en mosterd erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de eihelften mee. Bestrooi met de tuinkers.
Basisrecept voor klassieke gevulde eieren
Gevulde eieren: lekker, simpel en multi-inzetbaar: ze doen het goed op met Kerst, op paastafel én bij de borrel!
null porties
60 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Haal met een theelepel het eigeel eruit en doe in een kom.
Prak het eigeel met een vork. Meng de mayonaise, kerriepoeder en mosterd erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de eihelften mee. Bestrooi met de tuinkers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 middelgrote scharreleieren
3 el mayonaise
1 tl kerriepoeder
½ el dijonmosterd
¼ bakje tuinkers
Dit heb je nodig
spuitzak met kartelmondje