Bietentortilla met rode pesto, kipfilet en basilicum
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm hierin de tortilla's 15 sec. per kant.
Bestrijk met de pesto en de roomkaas. Beleg vervolgens met de blaadjes van de basilicum, de pijnboompitten en kipfilet.
Rol strak op en halveer schuin.
bewaartipPak ze strak in in vershoudfolie en bewaar in de koelkast tot vlak voor vertrek.
Bietentortilla met rode pesto, kipfilet en basilicum
null personen
425 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm hierin de tortilla's 15 sec. per kant.
Bestrijk met de pesto en de roomkaas. Beleg vervolgens met de blaadjes van de basilicum, de pijnboompitten en kipfilet.
Rol strak op en halveer schuin.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 bieten tortillawraps
90 g pesto rosso
5 el roomkaas
15 g verse basilicum
40 g geroosterde pijnboompitten
200 g flinterdunne kipfilet