Rupsje van groente en fruit
Schattig en lekker, deze rupsjes!
Aan de slag
Halveer de komkommers in de lengte. Snijd een klein plakje van de bolle kant, zodat de halve komkommer blijft liggen. Schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit. Besmeer met een dun laagje roomkaas.
Maak nu rupsjes. Druk de tomaatjes en druiven als hoofdje vooraan op de roomkaas, maak lijfjes van de blauwe bessen.
Knip de takjes tijm in stukjes van 2 cm. Prik in elk hoofdje twee takjes, als voelsprieten.
Besmeer de suikeroogjes met een beetje roomkaas en plak er op elk hoofdje 2.
Rupsje van groente en fruit
Schattig en lekker, deze rupsjes!
null personen
35 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de komkommers in de lengte. Snijd een klein plakje van de bolle kant, zodat de halve komkommer blijft liggen. Schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit. Besmeer met een dun laagje roomkaas.
Maak nu rupsjes. Druk de tomaatjes en druiven als hoofdje vooraan op de roomkaas, maak lijfjes van de blauwe bessen.
Knip de takjes tijm in stukjes van 2 cm. Prik in elk hoofdje twee takjes, als voelsprieten.
Besmeer de suikeroogjes met een beetje roomkaas en plak er op elk hoofdje 2.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 snoepkomkommers
100 g roomkaas
5 snoeptomatenmix
5 pitloze witte druiven
40 verse blauwe bessen
3 takjes verse tijm
20 suikeroogjes